KEBAB HOUSE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab House Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

5 nov 2022 om 22:41 Besteld om 19:58 en om 22:40 uur nog steeds niet bezorgd. Dus geen 90 minuten bezortijd naar minimaal 150 minuten.... hier besteld ik NOOIT meer
28 okt 2022 om 15:17 Moest heel lang wachten
23 okt 2022 om 20:10 Eten was goed, alleen drinken ontbrak
20 okt 2022 om 19:12 Taste was below average and the delivery was terrible tried to reach restaurant and to reach that number is like a miracle I called like 15 times
18 okt 2022 om 22:04 de bezorgtijd was 2 uur en 20 minuten (en geen 90 minuten), ruim 1,5 uur te laat en het eten was lauw. hier bestel ik nooit meer.
15 okt 2022 om 19:49 Kapsalon zonder sla mee gekregen
7 okt 2022 om 16:14 Erg lekker maar wel te weinig saus
3 okt 2022 om 22:36 We have ordered baklava as well with food but we didn’t received the baklava
20 sep 2022 om 14:34 Te laat bezorgd! 1230u werd 1320u restaurant neemt telefoontjes niet op! Totaal niet klantvriendelijk!
19 sep 2022 om 14:27 Goede kapsalon, saus en salade apart gehouden, erg prettig. Mooie hoeveelheid en smaakte goed
29 aug 2022 om 16:31 Het was niet verkeerd eten maar dur zat gesmolten kaars op endat vond ik niet echt lekker
9 aug 2022 om 18:03 Deze bezorger was nog dommer dan dom een mongool die ze hadden moeten laten inslapen bij geboorte je hebt gvd navigatie en moet ik alsnog naar je toelopen om dat jij te dom bent om je navigatie te lezen schandalig thuisbezorgd zorg voor goed personee