KEBAB HOUSE AMSTERDAM

KEBAB HOUSE AMSTERDAM Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab House Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 21:22 Delicious food as always, I enjoyed it and remarkable service.
6 mei 2022 om 0:15 Niet lekker vlees bijna rauw, niet gekruid, geleverd zonder bestek. Je moest de rijst met een theelepel eten en de rest weggooien.
13 apr 2022 om 22:34 The ingredients are not all declared, I choose the rice option in the dish section because I have gluten intolerance and the rice was mixed with vermicelli (gluten). Not fair to not say is mixed.
10 apr 2022 om 22:04 Heerlijke Kapsalon!
5 apr 2022 om 10:20 Goede twisterfries, doner en baklava. De chili cheese nuggets waren oke, karig gevuld. Bezorging door thuisbezorgd was slecht, stond op de website al dat de bestelling geleverd was, terwijl de bezorger aan de andere kant vant het huizenblok stond.
8 mrt 2022 om 21:49 Het eten was perfect maar er miste een Ben en Jerry's maar het was gellukig goed opgelost. De bezorging duurde wat langer dan ik gewenst had, maar ben er nog steeds tevreden mee.
4 feb 2022 om 19:33 Eten prima, bezorgtijd wat lang, maar wel zoals voorspeld.
3 feb 2022 om 20:34 Dankjewel..dat eten was heel lekker.. Groetjes.
7 jan 2022 om 19:56 Helemaal kut, ik heb om half 10 besteld voor 1 uur, en hij was er rond half 2 kwart voor 2. Er heeft 10 man lopen wachten op dat eten. 10 man x een half uur is 5 uur, 5 uur gewoon weg gegooid
6 jan 2022 om 18:58 Patat leek oud vlees taai over de salade maar niet te dpreken
14 dec 2021 om 19:22 Lang moeten wachten op de bestelling. Eten was matig. 3 sterren voor bezorging omdat de bezorger vriendelijk was, hij kon er immers ook niks aan doen
16 nov 2021 om 11:04 bezorging duurde lang, eten was koud en de kwaliteit was niet goed.