KEBAB HOUSE AMSTERDAM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab House Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 14:34 Te laat bezorgd! 1230u werd 1320u restaurant neemt telefoontjes niet op! Totaal niet klantvriendelijk!
19 sep 2022 om 14:27 Goede kapsalon, saus en salade apart gehouden, erg prettig. Mooie hoeveelheid en smaakte goed
29 aug 2022 om 16:31 Het was niet verkeerd eten maar dur zat gesmolten kaars op endat vond ik niet echt lekker
9 aug 2022 om 18:03 Deze bezorger was nog dommer dan dom een mongool die ze hadden moeten laten inslapen bij geboorte je hebt gvd navigatie en moet ik alsnog naar je toelopen om dat jij te dom bent om je navigatie te lezen schandalig thuisbezorgd zorg voor goed personee
28 jul 2022 om 22:45 Gerechten waren niet volgens afspraak (1 gerecht moest zonder kaas, was alles zonder kaas enz.) De track and trace gaf 1,5 uur vertraging aan de man aan de telefoon gaf aan dat me hele bestelling niet bekend was en 30 min te laat kwam oppeens me eten
15 jul 2022 om 18:35 Delicious like always and fast delivery
10 jul 2022 om 14:38 11:00 uur besteld voor bezorgen om 13:00. Uiteindelijk geleverd om 13:50 toen mijn lunch pauze al voorbij was. Bedrijf tijdens het wachten meerdere keren geprobeerd te bellen maar geen gehoor. Kapsalon is een doe-het-zelf pakket.
4 jul 2022 om 11:04 De kapsalon was erg lekker, goed van smaak. Dat vond maar ook mijn collega's
24 jun 2022 om 13:35 Rice in Kapslon wasn't really good, and the fires were also not that good. But the meat itself in the kapslon was top Notch!
4 jun 2022 om 21:07 Patat was erg flauw. Bakje shoarma was te klein voor de prijs. Salade voortaan geen uien en saus erbij zetten. Niet iedereen goud van uien
26 mei 2022 om 13:45 Eten was redelijk Bezorging was slecht
11 mei 2022 om 21:22 Delicious food as always, I enjoyed it and remarkable service.